Pridobi ponudbo

Izpolnite obrazec za BREZPLAČNO in NEOBVEZUJOČO ponudbo.

Edit Template

Zastopništvo

Domov/Strani/Zastopništvo

Zastopniki za blagovne znamke

Smo zastopniki in uvozniki blagovnih znamk z dodatki za mobilne naprave BlitzWolf in Kuulaa
ter blagovne znamke z izdelki za pametne domove Aubess.

BlitzWolf
Kuulaa
Aubess

BlitzWolf je blagovna znamka, ki se specializira za proizvodnjo elektronskih izdelkov, kot so polnilci, kabli, zvočniki, pametne naprave in druga potrošniška elektronika. Kot zastopniki in uvozniki za izdelke blagovne znamke BlitzWolf imate ključno vlogo pri povezovanju proizvajalca in končnih potrošnikov.

BlitzWolf BW-FYE18 zdržijo 6 ur poslušanja glasbe, so odporne na znoj in škropljenje, odzivni čas je pa zelo majhen, le 60ms.

BlitzWolf BW-CF2 infrardeči električni nosilec telefona za avtomobile – vaša rešitev za udobno in varno vožnjo.

Edit Template

Kuulaa je priznana blagovna znamka, ki združuje kakovost in inovacijo. Njihovi izdelki, polnilci in kabli, odražajo vrhunsko oblikovanje in napredno tehnologijo. Kuulaa stavi na preprosto uporabo in zanesljivost, kar zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo.

Kuulaa Avto Polnilec 48W z USB in Type-C izhodi je odličen sopotnik na cesti. S hitrostjo 48W omogoča hitro polnjenje prek USB in Type-C priključka.

 Polnite dve napravi hkrati, ostanite povezani v vsakem trenutku. Podpira PD hitro polnjenje, vaša naprava bo napolnjena v hipu.

Edit Template

Kot zastopniki in uvozniki za izdelke blagovne znamke Aubess smo specializirani za opremo za sestavo pametnega doma. Naša ponudba vključuje širok izbor pametnih stikal, pametnih vtičnic, pametnih senzorjev in drugih podobnih izdelkov, ki omogočajo avtomatizacijo in nadzor različnih naprav v domačem okolju.

Pretvorite namizno lučko v pametno luč in spremljajte porabo elektrike v vašem domu.

Aubess Pametno Stikalo omogoča spremembo navadnega stikala v pametno stikalo. 

Edit Template

Poišči

Naše izdelke najdete

Z agencijo Berniteam ustvarite uspešno zgodbo z nami, za vas

Naš nasvet: Smiselno je upoštevati celostno strategijo – pojavljanje na vse socialnih omrežji, vsebinski marketing, sodelovanje z vplivneži… Tako lahko dosežemo top rezultate in povečamo vašo prepoznavnost.

Potrebuješ več informacij?

+386 40 570 701

info@berniteam.si

www.berniteam.si

Izdelava spletne strani BERNITEAM © 2023 Vse pravice pridržane.