Pridobi ponudbo

Izpolnite obrazec za BREZPLAČNO in NEOBVEZUJOČO ponudbo.

Edit Template

Plačljivo oglaševanje na Facebooku in Instagramu

Domov/Storitve/Plačljivo oglaševanje na Facebooku in Instagramu

Plačljivo oglaševanje

Izberite paket, ki vam ustreza

Na voljo imate zakup 3 različnih paketov, odvisno od vaših potreb ali paket prilagojeni, ki je popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. V ceno paketa je vključeno plačljivo oglaševanje tako na platformi Facebook, kot tudi na platformi Instagram. 

POMEMBNO!
Število obiskov (klikov) na spletno stran v okviru kampanje Vam nihče ne more natančno napovedati ali zagotoviti! Število obiskov (klikov) je odvisno od mnogih dejavnikov na katere neposredno ni mogoče imeti vpliva.

Cena paketa se obračunava mesečno in ne vključuje DDV.

Storitev
Paket: Osnovni - 180,00€
Paket: Napredni - 350,00€
Paket: Premium - 750,00€
Število kampanj  
V tem paketu bomo ustvarili X kampanj na Facebooku in/ali instagram.
1
2
po dogovoru
Število ciljnih skupin na kampanjo  
X Adsetov, vsak pa je usmerjen na eno določeno ciljno skupino.
1
2
po dogovoru
Število oglasov na ciljno skupino   
Znotraj Adseta bomo pripravili tri oglase, ki jih bomo testirali jih temu ustrezno prilagodili – oglasi, ki bomo ocenjeni kot nedelujoči bodo tudi zamenjani. V primeru, da bo mesečni budget premajhen bomo tudi v skladu s tem svetovali o številu oglasov – končno odločitev pa vedno prepustimo vam.
3
3
3
Spremljanje oglasov  
Vaše oglaševalske kampanje bomo redno spremljali na X ravni.
tedensko
tedensko
dnevno
Optimatizacija oglasov   
Oglase bomo po potrebi optimatizirali na X ravni, da zagotovimo, da dosegate najboljše možne rezultate.
mesečno
tedensko
tedensko
Poročanje o učinkovitosti kampanj  
Posredovali vam bomo tudi poročilo na katero boste lahko tudi odgovarjali in podajali vaše predloge, mi pa jih bomo z našim znanjem implementirali, da bodo vaše oglaševalske kampanje kar se da uspešne.
mesečno
mesečno
tedensko
A/B testiranje  
Izvedli bomo A/B testiranje, kjer bomo preizkusili več različnih oglasov, da ugotovimo, kateri oglasi dosegajo najboljše rezultate in jih nato uporabili za nadaljnje oglaševalske kampanje.
AI ciljno oglaševanje  
Poglobili se bomo v demografske podatke in interese vašega ciljnega občinstva ter kampanje prilagodili, da dosežemo najbolj relevantno občinstvo. Spremljanje konkurence in prilagoditev strategije: Spremljali bomo oglaševalske strategije konkurence in po potrebi prilagodili vaše kampanje, da ostanejo konkurenčne na trgu.
Optimatizacija kampanj  
Kampanje bomo po potrebi optimatizirali na X ravni, da zagotovimo, da dosegate najboljše možne rezultate.
mesečno
mesečno
tedensko
AI razširitev kampanje  
V tem paketu bomo še dodatno razširili vaše oglaševalske kampanje, da dosežemo maksimalno pokritost in doseg vašega ciljnega občinstva.
Dinamično oglaševanje izdelkov  
Če imate spletno trgovino, bomo izvedli dinamično oglaševanje izdelkov, kjer bodo oglasi prikazovali izdelke, ki so najbolj relevantni za posameznega uporabnika, kar povečuje možnosti za konverzije.
Retargeting oglaševanje  
Uporabili bomo retargeting strategijo, ki bo ponovno vključila obiskovalce vaše spletne strani ali trgovine, ki so že kazali zanimanje za vaše izdelke ali storitve.
Mesečno svetovanje  
Poleg rednega poročanja bomo zagotovili tudi mesečno svetovanje, kjer bomo skupaj preučili dosežene rezultate in predlagali nadaljnje korake za rast vašega poslovanja.
Priporočen mesečni vložek  
Priporočen mesečni vložek (budget), ki ga boste namenili za plačevanje oglasnega prostora podjetju Meta (plačevanje oglaševanja na platformah Facebook in Instagram).
do 500,00€
od 500,00€
od 500,00€ / kampanjo
Cena vzpostavitve (enkratno)  
Cena naše storitve vzpostavitve kampanj je enkratni strošek začetnega meseca, ker gre za obsežno delo in pripravo na oglaševanje. Strošek je za prvi mesec sodelovanja.
290,00€
490,00€
990,00€
Cena storitev za nadaljnje mesece  
Cena naše storitve za vsak nadaljnji mesec sodelovanja, ko so kampanje že postavljene (cena storitve se obračuna po prvem mesecu sodelovanja).
180,00€
350,00€
750,00€

Cena storitve od 50€ / mesec

Paket: Prilagojen

Ker se zavedamo, da je individualni pristop pomemben smo za vas pripravili tudi paket prilagojen, ki zajema ponudbo prilagojeno izključno vašim željam in potrebam.

*vsak nadaljnji mesec se preveri pregled dosedanjih rezultatov in delovanja (do katere mere je bila postavljena marketinška strategija upoštevana) in se pripravi posodobljeno marketinško strategijo glede na rezultate in nastop na družbenih omrežjih. V ceno ni všteto vodenje družbenih omrežji, pregled konkurence, poročanje o rezultatih, pregled dosedanjih rezultatov, izdelovanje kreativ itd.

Ker smo tako zelo prepričani v naš uspeh

Oblikujte si storitve in ceno po svoje

Z agencijo Berniteam ustvarite uspešno zgodbo z nami, za vas

Naš nasvet: Smiselno je upoštevati celostno strategijo – pojavljanje na vse socialnih omrežji, vsebinski marketing, sodelovanje z vplivneži… Tako lahko dosežemo top rezultate in povečamo vašo prepoznavnost.

Potrebuješ več informacij?

+386 40 570 701

info@berniteam.si

www.berniteam.si

Izdelava spletne strani BERNITEAM © 2023 Vse pravice pridržane.