Pridobi ponudbo

Izpolnite obrazec za BREZPLAČNO in NEOBVEZUJOČO ponudbo.

Edit Template

O nas - Berniteam

Domov/Strani/O nas - Berniteam

O agenciji Berniteam

Formula za uspeh

Skozi leta testiranja in vodenja marketinških strategij za lastno podjetje in lastne spletne trgovine, smo v agenciji Berniteam razvili poseben sistem marketinških strategij, kateri vključuje tako digitalni kot tradicionalni marketing.

Pomembno je, da se zavedamo, da je uspeh odvisen od celostne marketinške strategije, kvalitete storitve oz. izdelka samega, spletne strani, konkurenčne moči na trgu ter kvalitetnih fotografij/videoposnetkov, ki predstavljajo vas, vaše izdelke ali storitve ter vaše podjetje na sploh.

0 x
hitrejši rezultati
0 °
persperktiva
0 +
let izkušenj

Urnik naše pisarne

Zavedamo se, da je marketing živa stvar, ki od nas zahteva neprestano pozornost zato smo vam na voljo tudi IZVEN delovnih ur naše pisarne po predhodnem dogovoru.

Pon - Sre 09:00 - 19:00
Čet - Pet 09:00 - 17:00
Sobota 09:00 - 15:00
Nedelje in prazniki Zaprto

Veščine

Naša ekipa strkovnjakov,
da vedno vse od sebe

Skupaj bomo ustvarili strategijo, testirali in skupaj izumili unikatno in individualno marketinško strategijo za vašo nišo, saj imamo znanje tako iz digitalnega kot tradicionalnega marketinga.

Andrej Bernetič, direktor

Skozi leta preizkušanja in vodenja marketinških strategij za Berniteam ter spletno trgovino sem oblikovali edinstven sistem pristopov, ki združuje digitalni in tradicionalni marketing.

Urška Orel Bernetič, mag., vodja marketinga

V sklopu magisterskega študija sem oblikovala edinstven sistem pristopov s pomočjo katerega hitro razvijemo marketinško strategijo za katerokoli podjetje. Trenutno svoje izobraževanje nadaljujem na doktorskem študiju.

Naš nasvet

"Smiselno je upoštevati celostno strategijo – pojavljanje na vse socialnih omrežji, vsebinski marketing, sodelovanje z vplivneži… Tako lahko dosežemo top rezultate in povečamo vašo prepoznavnost."

Pic 14
Pic 15
Pic 16
Pic 17
Pic 19
Pic 18
Pic 20

Z agencijo Berniteam ustvarite uspešno zgodbo z nami, za vas

Naš nasvet: Smiselno je upoštevati celostno strategijo – pojavljanje na vse socialnih omrežji, vsebinski marketing, sodelovanje z vplivneži… Tako lahko dosežemo top rezultate in povečamo vašo prepoznavnost.

Potrebuješ več informacij?

+386 40 570 701

info@berniteam.si

www.berniteam.si

Izdelava spletne strani BERNITEAM © 2023 Vse pravice pridržane.